Over ons

Bent u opzoek naar hoog kwaliteit massief Eiken plank, eiken tafelblad, eiken keukenbladen, eiken werkblad, eiken kookeiland, eikenhouten blad, eiken panelen, eiken planken, eiken vensterbank, eiken traptreden, boomstam wastafel blad, boomstam tafelblad of eiken plank ?    STOP MET HET ZOEKEN ! Bij ons vindt u uw EIKEN product voor de 30% goedkoper dan de marktprijs.


Eigen eikenhout voorraad rechtstreeks inkopen


De hele productie proces is onder een dak. Wij hebben eigen fabriek in ons beheer. Wij zitten dicht bij de bron van eikenhout en kunnen het beste eikenhout voor de beste prijs bemachtigen. Wat een prijsvermindering effect op de eindprijs van de eiken producten doet. De gezaagde eikenplanken worden in eigen droogkamers tot 10% terug gedroogd om de werking van het eikenhout te voorkomen. Alle eikenpanelen worden drie keer door diverse schuifmachines gedaan en alle eventuele noesten worden gestopt om een alleen hoog kwaliteit eikenproducten aan de klanten te bieden.

Op eigen fabriek geproduceerd zonder tussenkomst    van de verkopers of tussenpersonen


Wij leveren panelen in doorgaande brede lamel en in gevingerlas  (Fingers joint,  FJ ) in elke gewenste afmeting en dikte. Het eikenhout wordt op kleur en structuur handmatig  geselecteerd. Elke paneel wordt afzonderlijk verpakt. Behalve massieve eikenpanelen, planken, keukenbladen, tafelbladen (ronde of met de rechte kant) en traptreden worden boomstam producten gemaakt: tafelbladen, houten poten, wastafels bladen, vensterbanken. Al deze eikenproducten zijn kant en klaar geleverd om alleen met de lak of olie te behandelen.Wij trachten om zo breid mogelijk assortiment in Amsterdam te beiden of de levertijd bij ons bestelde goederen tot 3 weken te beperken.